ناموجود
ناموجود
کتاب جادوی کار پاره وقت دربرگيرنده تجربياتي ارزشمند از نويسنده کتاب جيم ران است. او يکي از بزرگترين چهرههاي دنياي کسبوکار ديجيتال است و در اين کتاب تجربيات خود را در زمينه بازاريابي شبکهاي يا نتوورک مارکتينگ با مخاطبان در ميان گذاشته است.
جيم ران در اين کتاب بر اين اعتقاد است که بازاريابي شبکهاي کاري پارهوقت است که اگر به خوبي به آن پرداخته شود و فرد با شناخت درست و آگاهي کامل در آن به فعاليت بپردازد مي تواند به کاري تماموقت و پردرآمد تبديل شود.
جادوي کار پارهوقت در دوازده فصل يا گفتار تنظيم شدهاست. در گفتار اول با عنوان “يک فرصت کاري”، جيم ران تجربيات دوران کودکياش را در اختيار ما ميگذارد. گفتار دوم با عنوان “سود بردن بهتر از مزد گرفتن است” او چنين بيان ميکند که مزد گرفتن باعث ميشود بتوانيم امور خود را بگذرانيم اما با به دست آوردن سود مي توانيم به ثروت دست يابيم. در گفتار سوم با عنوان “جادوي کار پارهوقت” جيم ران توضيح ميدهد که اگر مهارتهاي لازم را بياموزيم، بهراحتي ميتوانيم ميزان درآمد خود را از کار پارهوقت به درآمد يک شغل تماموقت تبديل کنيم. گفتار چهارم با عنوان “تنظيم بادبان” به ما ميآموزد که اين اتفاقات نيستند که آينده ما را تعيين مي کنند، بلکه واکنش ما به اتفاقات و رويدادها است که آينده ما را در زندگي رقم مي زند. عنوان گفتار پنجم “قانون ميانگينها” است. در اين گفتار ميآموزيم که اگر کاري را به ميزان کافي تکرار کنيم و در انجام آن مداومت به خرج دهيم، به نسبتي پايدار در آن کار دست مييابيم. گفتار ششم “قانون کاشت و برداشت” است. اگر به کاشت فکر و ايدههاي خوب در سر خود ادامه دهيم و آنها را خوب پرورش دهيم، ميتوانيم بهخوبي شرايط نفوذ آنها را در افراد مناسبي فراهم کنيم. در گفتار هفتم با عنوان “پرورش مهارتها”، جيم ران به ما ميگويد که براي انجام کارهاي تخصصي بايد مهارتهاي مورد نياز براي آن کار را بياموزيم. عنوان گفتار هشتم “بياييد با هم کار کنيم” است که در آن بيان ميشود اگر کار تيمي خوبي صورت گيرد، سود و درآمد زيادي نصيب همه افراد گروه خواهد شد. گفتار نهم با عنوان “ارتباط، معرفي، تمجيد”، بر اداره جلسهاي حرفهاي و کاري تمرکز دارد در گفتار دهم با عنوان “سزاواري در برابر نيازمندي” ميآموزيم که بايد با افراد شايسته کار کنيم نه افرادي که به ما وابسته هستند. در گفتار يازدهم با عنوان “مهارتهاي شما آيندهتان را رقم ميزند” مي آموزيم که پول و سرمايه مادي اهميتي ندارد، بلکه مهارت است که ميتواند سرنوشت ما را تغيير دهد. و گفتار آخر، گفتار دوازدهم، يعني “خوب زندگي کنيد” ميگويد آنچه به ما در زندگي ارزش مي دهد، اتوموبيل، خانه و دارايي هاي ديگر نيست، بلکه اين است که بتوانيم از اين داراييها به خوبي استفاده کنيم و زندگي اي سراسر شادي و خوشبختي داشته باشيم.
ما در کتاب هشت اميدواريم با ارائه کتابهايي اين چنين به شما عزيزان کمک کنيم با به دست آوردن موفقيت مالي و رسيدن به ثروت و به کارگيري درست آنها بتوانيد به آنچه در زندگي شايستگي اش را داريد برسيد و زندگي اي سراسر شادي لذت و خوشبختي را تجربه کنيد.
هنوز بررسیای ثبت نشده است.