کتاب تنبک نوازی به روایت امیر ناصر افتتاح
- موضوع اصلی: موسیقی
- دسته بندی: عمومی
- موضوع فرعی: آموزشی
- مناسب برای ساز: تنبک
- نویسنده: پدرام خاورزمینی, حمید قنبری
- تعداد صفحه: 132
- قطع کتاب: رحلی کوچک
- جلد کتاب: شومیز
- ارسال توسط فروشگاه کتاب هشت 8{{{{جهت ویرایش این متن به پیکربندی پوسته > تب برچسب ها مراجعه نمایید.}}}} این کالا پس از مدت زمان مشخص شده توسط فروشنده در انبار فروشگاه کتاب هشت 8 تامین و آماده پردازش میگردد و توسط پیک فروشگاه کتاب هشت 8 در بازه انتخابی ارسال خواهد شد.
در صورت تمایل به سفارش با 91301218-021 تماس بگیرید.
مختصری از کتاب
کتاب تنبک نوازی به روایت امیر ناصر افتتاح توسط حمید قنبری و پدرام خاورزمینی ویرایش و بازنویسی شده و در نشر نای و نی به چاپ رسیده است. امیرناصر افتتاح ، متولد ۱۳۱۴ در تهران ، تنبک را تحت نظر هوشنگ مهرورزان که از شاگردان برتر حسین تهرانی بود آموخت. با پشتکار فراوان توانست به درجه ی استادی برسد و شاگردان فراوانی را از قبیل مرتضی اعیان ، حجت الله البرزی ، بهمن رجبی ، محمود فرهمندبافی ، بهزاد رضوی ، امیر بابک رکنی و محمد رسولی تربیت کرد. او در سال ۱۳۳۴ کار در رادیو را آغاز کرد و اوج شکوفایی اش زمانی بود که در برنامه ی گل ها به همراه جهانگیر ملک نوازنده ی ثابت برنامه شد. امیرناصر افتتاح سرانجام در سال ۱۳۶۶ و در سن ۵۲ سالگی دار فانی را وداع گفت. قسمتی از سخنان ایشان در ابتدای کتاب بدین شکل آمده است که آموزش نوازندگی این ساز در ابتدا جنبه ی رسمی نداشته و هر نوازنده ای روش ابداعی خودش را انتخاب می کرده ؛ به عنوان مثال برای آموزش ریتم ۲/۴ از شمارش “یکصد و بیست و چهار” و برای آموزش ریتم ۶/۸ از تکرار ” بله و بله ، بله دیگه” استفاده می کردند. اما امروزه آموزش تنبک با نت برای نوازندگان الزامیست.
همچنین درباره ی تفاوت های نواختن این ساز در گذشته و امروز این گونه سخن آورده که شادروان حسین تهرانی ، که استاد امیر ناصر افتتاح هم بوده ، بنیان گذار نوازندگی نوین این ساز است و زحمات ایشان باعث تحول اساسی در تنبک و تنبک نوازی شده است. اما بعد از ایشان با وجود این که تنی چند از نوازندگان در جهت ارتقا این ساز تلاش کرده اند اما آن طور که باید و حق تنبک است ، تلاش نشده است.
هم اکنون کتاب تنبک نوازی به روایت امیر ناصر افتتاح را می توانید از کتاب هشت تهیه کنید.
مشخصات کتاب
وزن | 370 g |
---|---|
ابعاد | 29.5 × 21.5 × 1.5 cm |
موضوع اصلی | |
دسته بندی | |
موضوع فرعی | |
مناسب برای ساز | |
نویسنده | |
تعداد صفحه | 132 |
قطع کتاب | رحلی کوچک |
جلد کتاب | شومیز |
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.